Vice Rector for Foreign Affairs, MCU joins a ceremony of Keeping Phra Thepkhunathan ‘s body
วันที่ ๑๖/๐๗/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๙๒ ครั้ง

On 15 Jul, 2560/2017 SATUN PROVINCE: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is to join the ceremony of keeping Phra Thepkhunathan (Khemacaramahathera)‘s body, his age of 86 years. He was a former advisor of Ecclesiastical Governor of Region 18, and former of Chief abbot of Wat Dulyaram, Chalung, Muang Satun District, Satun Province.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์