Inaugurating Education and Paying Respect Ceremony in 2017
วันที่ ๑๗/๐๗/๒๐๑๗ เข้าชม : ๔๓๕ ครั้ง

On 17 Jul, 2560/2017 afternoon: MCU: Phra Dhammapanyabodhi, President of University Council and Prof.Dr. Phra Brahmapundit, Rector of MCU, a member of the Secretariat to the Executive Committee for the Supreme Patriarch of Thailand lead to open the educational teaching in the year of 2560/2017 and paying Samicikamma ceremony at the 48th Birthday of the Crown Prince Maha Vajiralongkorn Conference Hall, Mahachulalongkornrajavidyalaya University, Ayutthaya. They are both to delivers special speeches to administers, lecturers, staff of MCU and all students.

In occasion having Phra Sophonvachirabhorn (Sawai Chotiko), Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU joins the event as well.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์