Vice Rector for Foreign Affairs meeting with Foreign Student
วันที่ ๑๓/๐๙/๒๐๑๗ เข้าชม : ๓๘ ครั้ง

On 12 Sep, 2560/2017 MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is along with Dr.Phra Seng Hurng Narinda, Director of International Relations Division, to have a meeting with all foreign student clubs. They discuss the exhibition of 130th MCU anniversary from each clubs to show up their culture, Buddhism and others at Classroom Building Zone D 300, MCU, Ayutthaya.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์