Vice Rector for Foreign Affairs meeting with Board Committee Scholarship
วันที่ ๑๓/๐๙/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๔๑ ครั้ง

On 11 Sep, 2560/2017 MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is to have a meeting with the Board Committee of Phra Bramapundit (Prayoon Dhammacitto) Foundation Scholarship which will offer to MCU students who not only are foreign students but also Thai students on 17 September, 2017 that is the Rector of MCU’s birthday anniversary at MCU, Ayutthaya.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์