MCU joins General Meeing of Thai Sanghas in Europe
วันที่ ๑๓/๐๙/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๕๒ ครั้ง

On 9-10 Sep, 2560/2017 NETHERLAND: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is a representatives of MCU along with Dr.Phramaha Nong Sumangalo, lecturer of Dhammaduta College and Mr. Sommai Suphasit, Media to join the Union of Thai Sanghas in Europe General Annual Meeting Amsterdam at Buddhavihara Temple, Netherland. As Phrabrahmamongkhol (Longputhong), abbot of Wat Phrathatsijamthong, Chiangmai, presided over the meeting which attended by many senior monks from different countries.

In this occasion, they also join the ceremony of the laying foundation stone for building Uposatha Hall.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์