Vice Rector for Foreign Affairs Gave a Special Speech in Indonesia
วันที่ ๐๓/๑๐/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๖๔ ครั้ง

On 30- Sept,-2 Oct, 2560/2017 INDONESIA: Phra Sophonvachirabhorn (Sawai Chotiko), Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is with lecturers of Dhammaduta College and International Relations Division staff to join the “Ullambana Buddha-Sangha Offering Ceremony in Indonesia 2017” which is organized by the Association Buddhist Centre Indonesia with Vihara Mahavira Graha Pusat. Vice Rector for Foreign Affairs of MCU is invited to give a speech to Indonesians who are coming to assembly and some are coming to be Buddhists taking refuge in the Triple Gem at Association Buddhist Centre Indonesia Wihara Mahavira Graha Pusat, Ancol Barat Jakarta Utara in Indonesia.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์