MCU welcomes delegates of Taisho University, Japan
วันที่ ๐๖/๑๐/๒๐๑๗ เข้าชม : ๕๑๙ ครั้ง

On 6 Oct, 2560/2017 09:00-11:00 MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is with lecturers of Dhammaduta and staff of International Relations Division, MCU to welcome and discuss delegates of Taisho University, Japan at Conference Room No. 303, Administer Building, MCU, Ayutthaya.

Save

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์