MCU welcomes delegates of University of the West, U.S.A
วันที่ ๐๙/๑๐/๒๐๑๗ เข้าชม : ๖๖ ครั้ง

On 9 Oct, 2560/2017 15:00-17:00 MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is with lecturers of Dhammaduta and staff of International Relations Division, MCU to welcome and discuss with Ven. Hsin Ting, Abbot of Thaihua Fo Guang Shan along with Mr. James Chao, the Chairman of University of the West, Mrs. Lydia Chao, Chair, Board of Trustees of the University of the West, and Mr. Liu Liangqing, The Superintendent of Buddha’s Light International Association (BLIA). They are delegates of University of the West, U.S.A at Conference Room No. 303, Administer Building, MCU, Ayutthaya.

University of the West (UWest) was founded in 1991 by Venerable Maser Hsin Yun in Los Angeles, California. Their mission is to provide a whole-person education in a context informed by Buddhist wisdom and values, and to facilitate cultural understanding and appreciation between East and West.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์