Luang Poh Panyanundha holds Cremation Ceremony
วันที่ ๐๘/๑๑/๒๐๑๗ เข้าชม : ๕๘ ครั้ง

On 5 November 2560/2017 NONTHABURI: MCU led by Phra Brahmapundit, Rector of MCU, Vice Rector along with administers, lecturers and staff are to participate the cremation ceremony of the Luang Poh Panyanundha Mahathera, who had passed away about 10 years ago which is Her Royal Highness Princess Maha Chakri Sirindhorn to attend ceremony as well.

The Most Venerable Panyanundha Thera was a well-known monk, who dedicated the whole life for Buddhism. He was a well teaching Dhamma to spread the teachings of the Buddha throughout peacefulness.

Moreover he also supported or set up MCU buildings and education, Ayutthaya, Thailand.

Wat Chonlaprathan Rangsarit is located near Pakkret Junction, Nonthaburi Province, Thailand.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์