Vice Rector for Foreign Affairs gives scholarship to students, Chiangrai.
วันที่ ๑๐/๑๑/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๗๖ ครั้ง

On  10 Nov, 2560/2017, CHIANGRAI: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is a representative of MCU along with Buddhist Ci Yin Welfare Foundation from Singapore to give scholarship to students, Buddhist Ci Yin Welfare Foundation (Thailand), Baan Huaynamyen, Wawee Maesuai, Chiangrai, Thailand.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์