Indian Monk comes to seek Vice Rector for Foreign Affairs
วันที่ ๑๓/๑๑/๒๐๑๗ เข้าชม : ๑๓๕ ครั้ง

On 11 November 2560/2017 MCU, Bangkok: Ven. Prashil Ratna, Meditation Teacher, Gujarat, India came to seek some advice from Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU along with International Relations Division Officers and Dhammaduta College lecturers at MCU, Bangkok.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์