Japanese Buddha to offer for Wat Arunrajavararam, Bangkok
วันที่ ๐๒/๑๒/๒๐๑๗ เข้าชม : ๒๖๒ ครั้ง

On 28 Nov, 2560/2017 WAT ARUNRAJAVARARAM: Most Ven. Tashiro Kokyo, the Chief Abbot of Buzan Order of Shingon Buddhism is with Taisho University, Japan to dedicate the Buddha of Buzan Order of Shingon Buddhism for Wat Arunrajavararam, Bangkok received by Phra Thepmedhee, Acting Abbot of Wat Arunrajavararam and chanting at higher ordination hall (Uposadha). It is to remark 130th anniversary of diplomatic relations between the Kingdom of Thailand and Japan and paying dedication to late King Bhumibol Adulyadej at Wat Arunrajavararam, Bangkok.

In this occasion, Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU, Assistant to Abbot of Wat Arunrajavararami to welcome speech and organize the ceremony as well.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์