MCU Holds Meeting with delegations of Koyasan University, Japan
วันที่ ๐๓/๑๒/๒๐๑๗ เข้าชม : ๓๒๓ ครั้ง

On 3 Dec, 2560/2017, MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is along with director and staff to welcome Prof. Ryugen Sato, Vice-President of Koyasan University and the delegations from Koyasan University, Japan and have a meeting in discussion for exchange and cooperation together in the future at Meeting room 401, the Office of Rector Building, Ayutthaya, Thailand. The meeting also has the President of ITRI to join for seeking as well.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์