Dr.Khin Shwe offers lunch at MCU.
วันที่ ๐๖/๑๒/๒๐๑๗ เข้าชม : ๕๙ ครั้ง

On 6 Dec, 2560/2017, MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is along with director and staff to welcome Ven. Dr. Bhaddanta Nargadipa, Chief Abbot of Kyaik Htee Saung Monastery, Dr. Khin Shwe, Chairman of Sasana Nuggaha Association, Myanmar, Ven. Dr. Bhaddanta Eikdi Pala, Head, Sangha Governor of Yangon Division, Myanmar. They are coming to offer lunch to administers, lecturers, staff and all students of MCU at 2nd floor of Dinning Building, Ayutthaya, Thailand.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์