วันที่ ๒๗/๐๕/๒๐๑๘ เข้าชม : ๔๕๐ ครั้ง

Welcome Remark from the Executive Secretary of the UNESCAP and read the Massage from H.E. Antonio Guterres, UN Secretary-Gerneral by Mr. Ricardo Dunn, Chief, Strategic Communications & Advocacy Section, to represent ESCAP.