The 5th ABC Meeting at MCU, Bangkok.
วันที่ ๐๖/๐๖/๒๐๑๘ เข้าชม : ๑๕๔ ครั้ง

On 6 June, 2561/2018: MCU: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs and Acting Director, Dhammaduta College, MCU is  along with the administers, lecturers and staff of MCU to hold The 5th Association of Asian Buddhist Community (ABC) Meeting with other countries such Myanmar, Laos, Cambodia, China, Sri Lanka and so on. They have held the meeting at Conference Room No: 205, Mahachulalongkornrajavidyalaya University, Bangkok, Thailand.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์