MCU joins the 12nd Annual General Meeting of Thai Sanghas in Europe
วันที่ ๐๙/๐๗/๒๐๑๘ เข้าชม : ๑๓๕ ครั้ง

On 7-8 July, 2561/2018 Phra Sophonvachirabhorn (Sawai Chotiko), Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, Acting Director of Dhammaduta College of MCU is along with Phramaha Yongyuth Kantabho, Lecturer of Dhammaduta College, who are representatives of Mahachulalongkornrajavidyalaya University to attend the Annual General Meeting of Thai Sanghas in Europe (UTSE), the 12/2018, 7-8 July 2018 at Wat Buddharam Temple Kansihusvagen 7,961 43 Boden Sweden.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์