Dhammaduta Bhikkhus Arrived at Campson MCU Meditation Center, Phetchabun Province.
วันที่ ๑๓/๐๓/๒๐๑๙ เข้าชม : ๗๓ ครั้ง

12 March, 2562/2019 PHETCHABUN: Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU, is to assign Phrakhru Vinaithon Samut Thavaradhammo, Vice Director, Dhammaduta College, to lead the 115 trainees Overseas Dhammaduta Bhikkhus Class 25/2652 with administrators, lecturers and staff of MCU on arriving at the religious development Centre Campson, Phetchabun Province, where is found and established by Ajarn Phorn Rattanasuwan. He wishfully was its center to be the training center in Buddhism especially in the function of Vipassana Meditation Skill.

In this occasion, 115 Overseas Dhammaduta Bhikkhus are going to practice meditation skill from 14 March-to-15 April 2562/2019, therefore, you are all invited to support and join them making the merit for the special chance at the religious development center campson, phetchabun province.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์